Friday, July 15, 2011

bila bersama kawan-kawan^^

ohooooo....after beberapa bula tidak ketemu..aku, ned, kecek dan ilani bertemu dan berlibur. wahhhh...sangat-sangat happy dan happening. ber'karaoke', ber'bowling' ber'kek', ber'window shopping' dan sebagainya. psssstttt, cam biasa lah kalau kaum wanita dah lame tak berjumpa akan jadi lah benda yang sepatutnya jadi..haha. ok, tengok gamba je cukup kot ^^





dear korang, korang memang best! harap-harap plan kite g picnic jadi ye^^

*after ni tak tau bile lagi ley update blog ni. alaaaaa.... ='(

7 comments:

  1. oit,sudah ade blog.. hebat kawan aku.. tehee~

    ReplyDelete
  2. BW - Jom ikut kami ke lubuk www.pancingarateam.blogspot.com ..tq

    ReplyDelete
  3. best jalan2 :)
    best kan hang out dengan kawan2 kan . :)

    ReplyDelete
  4. seronok berjalan ye..gambar maen bowling xda ke? ;p

    ReplyDelete
  5. huhuiiii...sori tak rep,bru je dpt online..teheeee...
    timoh ---hehe...sje je =)
    shalina --- memg best. lg2 dh lme xjmpe kn =)
    kimicnol --- ad, tp yg xupload kt cni =)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan ^_^

    *doakan kesembuhan saye, demam*

    ReplyDelete